Blog post

Za oproštaj od sezone – KOZa pod vedrim nebom!

06/18/2019Sven Mikulec

VAŽNO!!! ODGODA KVIZA SA 7.7. NA 24.8.2019.

Drage kvizašice, dragi kvizaši,

vremenska prognoza za nedjelju 7.7. dosta je loša već tri-četiri dana. Za svaki slučaj zvali smo i dežurnog prognostičara, koji nam je potvrdio da će nedjelja biti mokra. Kako se KOZa pod vedrim nebom zbog opreme koju koristimo mora održati isključivo po suhom vremenu, a i nije gušt sjediti na vlažnoj travi, teška srca prisiljeni smo pomaknuti kviz na kraj kolovoza.

Laško predstavlja: KOZa pod vedrim nebom na Trgu dr. Franje Tuđmana održat će se u subotu, 24. kolovoza s početkom u 19:30. Sve ostalo ostaje nepromijenjeno: zabavan kviz općeg znanja vodit će stand-up legenda Goran Vugrinec Goc, sudjelovanje je potpuno besplatno, nagradni fond nikad brojniji i kvalitetniji, a svaka ekipa koja želi biti u konkurenciji za glavne nagrade smije imati maksimalno četiri članice/člana. U rukavu imamo i nekoliko iznenađenja koja sad imamo cajta realizirati.

Hvala svima na velikom interesu i porukama podrške.  Tužni smo zbog odgode jer smo vam se veselili. Dugo i naporno radili smo na ovome, ali pričekat ćemo kraj ljeta. Umjesto spektakularnog oproštaja od kvizaške sezone imat ćemo još spektakularniji uvod u sljedeću!


Naša kvizaška sezona stigla je do svojega kraja. Odigrali smo više od dvadeset zagrebačkih KOZa, šezdeset smo puta putovali u krasne gradove diljem Hrvatske, u partnerstvu s Laško pivom pokrenuli smo i održali ogroman kvizaški kup… Odlučili smo vam zahvaliti na tome što nam dajete svoju pažnju, vrijeme i izazovnu priliku da vas kontinuirano zabavljamo. U subotu, 24. kolovoza, s početkom u 19.30 sati zato ćemo na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana održati veliku KOZu, kviz općeg znanja, na prekrasnoj livadi uz vrhunsko kinoplatno!

Pod generalnim pokroviteljstvom kvizaški nabrijane ekipe iz pivskog branda Laško i pod vodstvom Gorana Vugrineca Goca, ponajboljeg hrvatskog stand-up komičara i dugogodišnjeg bliskog prijatelja KOZe, zaigrat ćemo Kviz pod vedrim nebom. Svi koji su ikad odigrali KOZu znaju što otprilike mogu očekivati od našeg sastavljača: veseli kviz općeg znanja od stotinjak pitanja i šest-sedam raznovrsnih kategorija, jedno pitanje o glazbenoj legendi Paulu Simonu, nekoliko razmjerno loših šala i punova koji uzrokuju masovno susramlje, puno multimedijskih pitanja koja će na ogromnom platnu uz vrhunsko ozvučenje biti gušt odigrati, najmanje šest stranih imena koja će Goc porođajnom mukom izgovoriti, a možda izvučemo i pokoje iznenađenje iz rukava.Kao što smo spomenuli, želimo vam reći jedno veliko hvala na povjerenju, što znači da je kviz u potpunosti besplatan. (Za vas. Mi smo morali prodati Gocov auto.) U duhu onih top shop reklama uz koje smo odrasli, ni to nije sve – kako i dolikuje ovakvom kvizaškom spektaklu, dali smo sve od sebe da skupimo najveći nagradni fond u povijesti KOZe. Na Kvizu pod vedrim nebom tako ćemo podijeliti više od 200 nagrada, do kojih ćete doći dijelom zahvaljujući vrhunskom plasmanu, a još većim dijelom putem velike, već tradicionalne lutrije. Naše drage sponzore predstavljat ćemo u danima koji dolaze, a ovim zasad anonimnim junacima zahvaljujemo što su nam omogućili da vas još jednom pošteno razveselimo i pošaljemo našu glavnu poruku da se znanje itekako isplati.

Za sve ekipe koje dođu zaigrati kviz pripremili smo kvalitetne podloške za pisanje, kemijske olovke, lampice za osvjetljenje… Sve što trebate ponijeti jest dekica da se fino smjestite na livadu i malo želje za dobrom kvizaškom zabavom. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije imati maksimalno četiri članice/člana (ako želi osvojiti jednu od glavnih nagrada i ići u finalnu igru – ako vas to ne zanima, može vas biti i više), a bilo bi super da dođete otprilike pola sata prije početka kviza da se udobno smjestite i nađete svoje mjesto pod suncem. Kako bismo se mogli kvalitetnije pripremiti i oformiti efikasnu organizacijsku ekipu, ljubazno vas molimo da nam svoje ekipe prijavite putem ove prijavnice:


PRIJAVA ZA KVIZ POD VEDRIM NEBOM


Osvježavajuća pića i kokice bit će dostupni prije i za vrijeme kviza, simpatično osoblje Metropolis kluba s osmijehom će slušati vaše želje na dva šanka koja ćemo postaviti na rubu kvizaške livade, a za sve nestrpljive mjehure unajmili smo i dovoljno WC kućica. Super kviz, nadahnut voditelj, ledeno Laško i bolesno bogat nagradni fond čekaju vas na Tuđmancu. Dođite se s nama oprostiti od KOZje sezone na spektakularnom Kvizu pod vedrim nebom!Kratko ponavljanje najbitnijeg za sve kojima se ne da čitati:

Što organizirate?
U suradnji s Laško pivom organiziramo veliki kviz općeg znanja na otvorenom, na vrlo lijepoj livadi na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Kada je to?
Nedjelja, 24. kolovoza, s početkom u 19.30 sati. Do 23 planiramo biti gotovi.

Koliko se plaća kotizacija?
Ne plaća se. Častimo kvizom.

Koliko nas može biti u ekipi?
Maksimalno četiri ako želite ući u borbu za glavne nagrade.

Moramo li se prijaviti?
Morate, brojnost našeg organizacijskog tima ovisi o broju prijava. Ispunite ovu brzinsku prijavnicu, osigurajte si mjesto, a nama malo olakšajte posao:
PRIJAVA ZA KVIZ POD VEDRIM NEBOM

Što ako smo žedni?
Nabavili smo šankove iz Metropolis kluba, bit će hladnog pića koliko vam srce želi.

Što ako nam se nešto gricka?
Nabavili smo kokičara iz Metropolis kluba, bit će toliko kokica da će vam se činiti da je napadao snijeg.

Što ako nam se piški?
Nabavili smo WC-e.

Hoće li WC-i biti kao oni u Metropolisu?
Ne, svi su ispravni.

Hoćete li podijeliti manje od 200 nagrada?
Nećemo.

Prošla vijest Iduća vijest