Blog post

Veliko finale Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa

06/05/2019Sven Mikulec

Dragi KOZoljupke i KOZoljupci,

Laško predstavlja: KOZa kvizaški kup, ogromno pubkvizaško natjecanje koje smo pokrenuli u partnerstvu s Laško pivom, stiglo je do svoje posljednje dionice. Veliko finale kupa, koje će okupiti pobjedničke ekipe sa 70 kvizova koje smo u posljednjih pet mjeseci odigrali diljem Hrvatske, odigrat ćemo u nedjelju, 30. lipnja, u zagrebačkom Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10). Kviz će početi u 18 sati.

Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, člana najuspješnijeg hrvatskog komičarskog kolektiva pod imenom Lajnap, odigrat ćemo kviz općeg znanja od stotinu pitanja, šest kategorija i sveukupno oko dva i pol sata dobre zabave. Za najbolje smo ekipe, dakako, pripremili odličan nagradni fond, ali više o samim nagradama saznat ćemo na velikom finalu.Sve ekipe koje su tijekom kupa osvajale kvizove u svojim gradovima automatski su pozvane na veliko finale. Ulaz je besplatan za sve sudionike. Parking je moguće pronaći ili oko Metropolisa, ili preko puta Avenije Dubrovnik, na velikom parkiralištu Velesajma. Nedjeljom se parking ne naplaćuje.

Sve finaliste pozivamo da nam pošalju email potvrde da dolaze igrati (koza@fak.hr) kako bismo se mogli lijepo organizirati. (U mailu navedite: 1) ime ekipe, 2) broj članova, 3) grad u kojem ste se kvalificirali.) Svaka kvalificirana ekipa ima pravo zaigrati u istom sastavu u kojem je izborila veliko finale uz mogućnost jedne promjene unutar ekipe.  Molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do nedjelje (30.6.) u podne.

Dođite i s ponosom predstavite svoj grad na najvećem pubkvizaškom kupu u državi. Vidimo se u nedjelju, 30. lipnja, na velikom finalu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa!

Prošla vijest Iduća vijest