Blog post

Citiraj mi Kranjčevića, definiram ti laktozu: Tko želi zaigrati 66. po redu KOZu?

03/12/2019Sven Mikulec

Dragi kvizoljupci i kvizoljupke,

u nedjelju, 24. ožujka, s početkom u 19:15 sati u zagrebačkom Metropolis klubu odigrat ćemo novu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom najsmješnijeg ćelavca hrvatske stand-up scene Gorana Vugrineca Goca zaigrat ćemo kviz sastavljen od stotinjak pitanja raspoređenih u šest šarenih kategorija, a za najbolje i najsretnije ekipe po običaju smo pripremili super nagrade. Svaka ekipa zainteresirana za sudjelovanje može rezervirati stol ispunjavanjem ove jednostavne prijavnice:


ŽELIM STOL NA NOVOJ KOZi


Riječ je o četvrtoj po redu zagrebačkoj KOZi u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa, velikog pubkvizaškog turnira tijekom kojeg ćemo sedamdeset kvizova odigrati u petnaest različitih gradova diljem Hrvatske. Na prošle tri KOZe slavile su ekipe Lonestar, Alpe-Dunav-Radnić te Tuđman se zove imenom tvojim, čime su osvojile ekskluzivnu pozivnicu za finale kupa koje se u Zagrebu igra krajem lipnja.

Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu/članici ekipe, a uz ledeno Laško i (nadamo se) zabavna pitanja očekuje vas i brdo nagrada na velikoj lutriji koju održavamo u pauzama.

Vidimo se u nedjelju, 24. ožujka, na najvećoj zagrebačkoj fešti znanja!

Prošla vijest Iduća vijest