Blog post

Što je ‘Left 4 Dead’, tko je Sveti Sava: Prijavite ekipu, kup se zahuktava!

02/11/2019Sven Mikulec

Dragi ljubitelje KOZe,

nakon uspješne premijere Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa, vrijeme je da najavimo drugi po redu kviz u sklopu ovog velikog pubkvizaškog natjecanja. U nedjelju, 24. veljače, s početkom u 19:15 sati u zagrebačkom Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo novu KOZu, kviz općeg znanja, na kojoj ćemo saznati identitet druge ekipe koja će osigurati stol na velikom finalu kupa krajem lipnja.

KOZu od stotinjak pitanja raspoređenih u šest šarenih kategorija vodit će mitska figura hrvatske stand-up scene Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa može biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a u partnerstvu s LAŠKO pivom, kao i u suradnji s ostalim dragim sponzorima s kojima surađujemo već dugo, osigurali smo super nagrade za najbolje i najsretnije ekipe.

Na prvom kvizu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa zbog besprijekorno odrađenog drugog dijela kviza slavila je ekipa Lonestar, učinivši nam svima uslugu time što se (zasluženom pobjedom) automatski diskvalificirala za sve ostale kvizove sve do lipnja. Sljedećih devet KOZa u Metropolisu otkrit će nam preostalih devet zagrebačkih predstavnika na velikom finalu kupa.

Zbog ograničenog broja stolova u Metropolisu molimo sve ekipe željne sudjelovanja da se prijave što je prije moguće putem ove prijavnice:


ŽELIM STOL NA KOZi


Vidimo se u nedjelju, 24. veljače, oko 19 sati. Živjeli!

Prošla vijest Iduća vijest