Blog post

Što je celijakija, gdje je kamp Straško: Na novoj KOZi pridružuje nam se LAŠKO!

02/02/2019Sven Mikulec

KOZa dlaku mijenja, ali ćud nikada! U petak, 8. veljače s početkom u 20:15 sati u prostoru Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo prvu zagrebačku KOZu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa. Riječ je, dakako, o 63. po redu KOZi u Zagrebu, ali kako smo s vrlo simpatičnom i radišnom ekipom iz LAŠKO piva dogovorili partnerstvo, sljedećih deset kvizova općeg znanja u Metropolisu ćemo organizirati pod nešto drukčijom, zelenijom zastavom.

Kviz će voditi legenda domaće stand-up scene, hiperaktivni veseljak Goran Vugrinec Goc. Stotinjak pitanja bit će raspoređeno u šest različitih kategorija (Opći kaos, Čija mama crne brege dere, 15 razloga zašto te mrzim, Multimedijalna kaljuža, Plimni val, Točno u podne), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svaka ekipa može imati maksimalno četiri članice/člana.

Ekipa koja slavi na prvom kvizu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa osvojit će vrlo lijepe nagrade pojačane finim LAŠKO paketom, ali i ekskluzivnu pozivnicu za veliko finale kupa koje ćemo odigrati u lipnju.

S obzirom na ograničen broj stolova u Metropolisu, molimo sve zainteresirane ekipe da se prijave što je prije moguće putem ove poveznice:

DAJTE MI STOL NA KOZi

Vidimo se u petak oko 20 sati na još jednom ugodnom kvizaškom druženju!

Prošla vijest Iduća vijest