Blog post

Pogledajte ‘Melrose Place’, pustite si Magazin: Devedesete godine opet su in!

01/12/2019Sven Mikulec
Ovi lijepi momci krenuli na kviz…

Nakon dva uspješna izdanja ovog specifičnog tematskog kviza, odlučili smo da je vrijeme da opet skoknemo u leteći Golf dvicu, nafrljimo Maju Blagdan na radiju i počastimo se Njofrom: u nedjelju, 27. siječnja odigrat ćemo KOZu: Jer devedesete su bile godine, vol. 3!

Pod vodstvom stand-up eksperta Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo zabavni i sentimentalni dvosatni kviz u kojem ćemo se prisjetiti mnogih stvari koje su devedesete učinile tako pamtljivim desetljećem naših života. Kviz ćemo, s početkom u 19:15, odigrati u prostoru Metropolis kluba, svaka ekipa moći će imati maksimalno četiri osobe, ulaznice će se naplaćivati 20 kuna po bulji, a za najbolje i najsretnije pripremili smo bogat nagradni fond uz pomoć naših dragih sponzora.

Želite li zaigrati KOZu: Jer devedesete su bile godine, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ovog linka (pazite kad označujete za koji se kviz prijavljujete, dva su ponuđena):

PRIJAVLJUJEM EKIPU NA PUTOVANJE KROZ VRIJEME

Stotinjak pitanja rasporedit ćemo u šest-sedam dinamičnih i raznovrsnih kategorija, a na kraju nostalgičnog kvizaškog druženja proglasit ćemo najveće fanove devedesetih uz note pjesme Nek ti bude ljubav sva.

Vidimo se u nedjelju, 27. siječnja!

Prošla vijest Iduća vijest