Gledam ‘Gilmoreice’, sjećam se ‘Čarobnjaka iz Oza’: Stiže nova filmsko-televizijska KOZa!

10/30/2018Sven Mikulec

U nedjelju, 11. studenog, s početkom u 19:15 sati održat ćemo novo izdanje popularne filmsko-televizijske KOZe. Film & TV Superkviz! od stotinjak pitanja i šest-sedam šarenih kategorija vodit će veliki ovisnik o Netflixu, u slobodno vrijeme i stand-up majstor, Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a najbolje i najsretnije ekipe dočekat će vrlo lijep nagradni fond koji su osigurali naši velikodušni sponzori.

Želite li zaigrati novo izdanje Film & TV Superkviza!, rezervirajte svoj stol putem ove jednostavne poveznice:

PRIJAVLJUJEM EKIPU ZA FILM & TV SUPERKVIZ!


Uvod u anatomiju sastoji se od 20 pitanja iz filmsko-televizijskog svijeta. Bit će tu Oscarom nagrađenih filmova, prepoznavanja pjesama, ponešto redateljica i redatelja, tu i tamo koja sapunica…15 razloga zašto te mrzim naša je slikovna “A, B ili C” kategorija.Izgubljeni u prijevodu od vas će tražiti istovremenu analizu slike, zvuka i teksta. U ovom primjeru koji slijedi, tražili smo da napišete o koju seriju vidite, koji film čujete i iz koje smo serije iščupali citat u titlovima:Ljudi koji zure u KOZu velika je slikovna zagonetka u kojoj prvo morate pronaći što je zajedničko fotografijama u jednom redu, a zatim spojiti tri pojma iz tri različita reda i odgonetnuti ime jednog popularnog filma ili serije.Plimni val suočit će vas sa zahtjevnim zadatkom analize zvučnog zapisa koji će se sastojati od deset audio isječaka iz filmova i serija. Caka je u tome da pritisak raste s vremenom i svaka je snimka sve kraća.Dvije najbolje ekipe za titulu pobjednika Film & TV Superkviza! borit će se u napetom finalu zvanom Igra prijestolja, gdje će serija brzopoteznih pitanja na pozornici jednima donijeti vječnu slavu, a drugima častan poraz.

Na ulazu ćemo vas dočekati uzvikom show me the money, ako dođete s djetetom sigurno ga nećemo smjestiti u kut, ako povedete Dannyja DeVita ili Petera Dinklagea reći ćemo “hello” vašem malom prijatelju, a ako vam usred kviza nestane olovka, objasnit ćemo da mi nismo krivi jer smo bili na pauzi. Vidimo se u nedjelju jedanaestoga!

Prošla vijest Iduća vijest