Lonestar povezao dvije pobjede zaredom, Čokolinda izborila prvo finale

03/21/2016Sven Mikulec
KOZaaaa

Nakon slavlja na prošloj KOZi održanoj u veljači, ekipa Lonestara potvrdila je dobru formu na prvom kvizu općeg znanja održanom na novoj lokaciji u Rockersu. Impresivno se prošetavši do finala, Lonestarovci su ondje s 8-7 svladali Čokolindu, čijim članovima poraz ne bi trebao previše zasmetati s obzirom na to da su uspjeli izboriti svoje prvo finale u povijesti KOZe. Osim toga, Lonestarovci su dio svojih nagrada velikodušno prepustili poraženima, jer u posljednje vrijeme imaju toliko pobjeda da im je puna kapa MekPer’sa i HBO-a.

Brončana medalja pripala je ekipi Il’ ćuk il’ netopir predvođenoj HRT-ovom izvrsnom lovkinjom, a spomenut ću i četvrto mjesto ekipe Mama ti se kupa gola, jer mi je to sestra i jer se radi o uvjerljivo najvećem uspjehu u kvizaškoj povijesti moje obitelji.

Veliko hvala sponzorima koji su večer učinili veselijom – HBO, MekPer’s, Cinestar, Blitz, Zmajska pivovara i Milky Whey, uz KOZa majice i bilježnice, još su jednom bogato nagradili znanje naših natjecatelja.

Zbog velikog interesa za jučerašnju KOZu, koji je zbog ograničenosti prostora inače kul Rockersa značio da dobar dio prijavljenih moramo odbiti, odlučili smo organizirati još jednu KOZu u četvrtak, 24. ožujka, s početkom u 18.30 sati. Mikrofonom će mahati stand-up legenda Goran Vugrinec Goc, pitanja će biti posve nova, a ni nagrade neće zaostajati za ovima od jučer. Sve zainteresirane pozivamo da nam se što prije jave mailom na koza@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329, ovom online prijavnicom ili u inbox na KOZinoj Facebook stranici. Ostalo je još desetak mjesta, požurite!

Prošla vijest Iduća vijest