BREAKING NEWS: Još jedna KOZa prije pauze od Aplauza

02/23/2016Sven Mikulec

Dragi KOZomani,

zbog velikog interesa za naš prošli kviz općeg znanja, koji se 21. veljače uspješno održao u prostoru Produkcije kulture Aplauz, odlučili smo pokušati organizirati još jednu KOZu ovaj mjesec. Nakon razgovora s vlasnicima Aplauza, pao je dogovor da će se nova KOZa održati u petak, 26. veljače, s početkom u 20 sati.

fotka 1

Kao što ste možda već čuli, zbog opsežnog preuređivanja prostora naše se KOZe sve do rujna neće moći održavati u Aplauzu. Intenzivno radimo na pronalasku našim potrebama odgovarajuće lokacija koja bi bila spremna udomiti ubogu KOZu. Ako imate kakav prijedlog, slobodno nam se javite!

S početkom u 20 sati, pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, osma će KOZa natjecateljima predstaviti dobro poznat koncept izazova: kategorija Opći kaos donosi 20 pitanja iz svih područja znanja; Sofijin izbor publici predstavlja osam mogućih tematskih skupina pitanja, a sretnici među natjecateljima odlučit će kojih ćemo četiri seta pitanja iskoristiti; Multimedijalna kaljuža ponovno će zahtijevati prepoznavanje slike, zvuka i teksta u kompliciranim videima u kojima smo izmiješali glazbu, književnost, računalne igrice, politiku i filmove; Asocijacije će od vas ponovno tražiti da na temelju hintova pogodite dvije ličnosti iz stvarnoga svijeta. Veliko finale, Točno u podne, rezervirano je za dvije najuspješnije ekipe, koje će serijom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja otkriti tko je pobjednik treće ovogodišnje KOZe.

fotka 2

Nagrade za ovo izvanredno izdanje KOZe osigurali su nam California Burrito, Continental Film, filmski portal FAK.hr, Blitz i Cinestar. Ulaznice se naplaćuju 20 kuna po natjecatelju, natjecateljske ekipe mogu biti sastavljene od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a zbog ograničenog broja stolova molimo vas da svoje ekipe prijavite što je prije moguće. Broj mjesta dodatno je ograničen jer su na kviz automatski upale sve ekipe koje se nisu na vrijeme prijavile za prošlu KOZu (nedjelja).

Prijaviti se možete:

  1. SMS-om na 091 1179 329 (navedite ime ekipe i broj članova)
  2. online obrascem
  3. mailom na koza@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov maila, ime ekipe i broj članova u sadržaj maila)

Vidimo se u petak u 20 sati!

Iduća vijest